dinsdag 1 juni 2010

Waarom een blog?

Sinds we in Frankrijk wonen hebben we een heel ander leven gekregen. Van april tot en met oktober ontvangen we gasten in onze chambre d'hôtes en dankzij het opkomende succes hebben we het daar ook steeds drukker mee. In de wintermaanden genieten we van onze welverdiende rust, alhoewel we kunnen merken dat we ook in de wintermaanden erin slagen onszelf voortdurend bezig te blijven houden. De afgelopen jaren hebben we heel veel verbouwd in een poging om het huis en het gastenverblijf meer ons eigen te maken. Een enorme klus waar we waarschijnlijk nog een paar jaar mee bezig zullen zijn, maar met een resultaat om trots op te zijn! Na drie winters klussen zijn we klaar met het gastenverblijf en wie weet is komende winter ons eigen stekkie aan de beurt!

Het blijkt lastig om onze familie, vrienden en kennissen op de hoogte te houden van onze ervaringen en vorderingen. Via onze kinderen hoorden we al geregeld over websites waarmee onderling contact wordt onderhouden. (denk aan hyves, facebook, myspace ed) Dit bracht ons op het idee om via internet verhalen te delen met vrienden en kennissen, inmiddels zo'n populaire bezigheid dat er een naam voor bedacht is: 'bloggen'. Volgens ons een goede manier om geïnteresseerden op de hoogte te houden van ons leventje in Frankrijk.

Ook merkten we dat veel gasten geïnteresseerd zijn in onze historie, bezigheden en plannen voor de toekomst. Met deze site hopen we ook contact te onderhouden met onze vaak zeer betrokken gasten.

Bent u geïnteresseerd in onze verhalen, volg ons dan via deze site! En we willen u ook vooral uitnodigen te reageren!

Groetjes Sylvia

Geen opmerkingen: